måndag 18 december 2006

Party Crashing Posse

Om man någonsin befinner sig i mitten av åttiotalet och känner för att partycrasha så finns det vissa regler man bör tillämpa.

1. Finns det en formell inbjudan till festen ska den kopieras upp i 1000 ex på färgglatt papper och sedan delas ut till punkare och annat folk med stora frisyrer i diverse färger, nitar och sönderrivna kläder. Observera att själva utdelandet måste ske medan man glatt springer omkring under ett videomontage med cool åttiotalslåt i bakgrunden. Helst ska papper delas ut i takt med musiken och dansar människor vid själva mottagandet av fejkinbjudan så är det ännu bättre. Dessa människor blir alltså ens party crashing posse.

2. Vid ankomsten vid festlokalen så får ytterdörren under inga omständigheter användas, det ultimata är att göra en frivolt genom ett (stängt) fönster. Alternativt kan en kombination med en inslagen ytterdörr göras.

3. På själva festen så kommer det alltid att finnas äldre aristokratiska damer och herrar som antingen blir nersmetade av det matkrig som utbryter (se punkt 4) alternativt tycker att den coola åttiotalsmusik som helt plötsligt börjar spela (kommer i princip alltid ifrån den bergsprängare som en kille i pannband och plastsolglasögon bär på axeln) är jättecool och glatt börjar dansa med possen.

4. Mat. Den är obligatorisk och vid någon tidpunkt av själva crashandet så bör en kille med en gitarr (som inte är inkopplad någonstans) köra ett fejksolo medan han sparkar tallrikar, kalkoner och sallader omkring sig.

5. Efter 1-4 så bryter den spontana synkroniserade dansen ut.

6. Scenariot avslutas med att personen som anordnat festen får en tårta i ansiktet eller trillar i poolen.

Inga kommentarer: